Александра Жекова

Александра Жекова

Познавате Александра Жекова като сноубордистка и носител на сребърен медал. Нормално, кариерата ѝ остави значима следа за страната ни след Зимните олимпийски игри през 2014 г. В интернет пространството ще я видите в същата светлина - откровена, неподправена, най-вероятно практикуваща уиндсърф, мотокрос, уейкборд, сърф, планинско колоездене, скейтборд, бадминтон, скуош, голф, езда, гмуркане или фитнес.

Ваня Щерева

Ваня Щерева

Певица, актриса, писател, сценарист, дизайнер на бижута – каквото и да кажем за Ваня Щерева, ще е вярно, дори и това, че обича да прави нещата наобратно. Затова и точно така кръщава авторската си поредица в YouTube. Тази година тя неочаквано направи restart на музикалната си кариера и ни накара да си припомним за онова портокалово момиче от най-силния период на българската музика. Но човек трябва да живее в настоящето, както казва тя, затова сме сигурни, че има още с какво да ни изненада.

Тино

Тино

Преди няколко години той беше финалист в „Гласът на България" и успя да накара всички да се влюбят в отличителния му дълбок тембър. Оттогава завихря истинско музикално фиаско около себе си, покорявайки различни клубни сцени заедно с бандата си. „Фиаско" е и името на последната му песен, която изпълнява в дует с Графа, но не по-малко сърца покори и съвместното им парче с Дара Екимова – „Недей да ме будиш". Тази година Тино показа, че отвъд светлините на прожекторите, може да бъде и един истински survivor.

Филип Буков

Филип Буков

Филип Буков е млад и харизматичен актьор, който печели зрителски симпатии с всяка своя поява - без значение дали тя се случва на театралната сцена, малкия екран или в социалните мрежи. Признава, че не може да живее без адреналин и екстремни преживявания, а чувството за хумор, перфектната форма и полезните му спортни съвети привличат вниманието на над 50K последователи в Instagram.

Категории за гласуване

Моля оставете своя глас за останалите категории

SPONSORS